A A A K K K

Костянтин Кошеленко: «Успішна країна починається з успішних областей та громад»

16 липня заступник Голови Фонду державного майна України  Костянтин Кошеленко відвідав Сумську область з робочим візитом, де зустрівся з головою обласної державної адміністрації Дмитром Живицьким та його заступником Тарасом Савченко для обговорення важливих питань співпраці.

Під час робочої зустрічі із вищим керівництвом області обговорили нагальні питання регіону, подальшу взаємодію адміністрації та Фонду держмайна, оскільки спільна робота дозволить дати позитивний поштовх розвитку економічної діяльності в регіоні та створити робочі місця.

«Маємо разом маркетувати інвестиційне меню Сумщини, щоб 70 об‘єктів з переліку на приватизацію знайшли ефективних інвесторів. Також уваги потребує вирішення проблеми позастатутного майна, яке залишилось без догляду після «приватизації» 90-х, з метою передачі громадам»,- наголосив заступник Голови Фонду державного майна України  Костянтин Кошеленко. 

 

Також заступник Голови Фонду Костянтин Кошеленко та керівництво області домовилися про спільне сприяння організації більш продуктивної діяльності робочої групи з питань ефективного управління майном. Обидві сторони погодилися щодо нагальної потреби у посиленні взаємодії з балансоутримувачами майна в регіоні, оскільки в області не використовується державне майно загальною площею 6600 кв. м., а в результаті спільних зусиль, замість збитків, Україна отримає прибутки та інвестиції через оренду та приватизацію.