A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди частини складського приміщення в Борисполі

11 серпня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди частини будівлі складу матеріалів Бориспільського ГК, що знаходиться на балансі Басейнового управління водних ресурсів середнього Дніпра за адресою: Київська обл., місто Бориспіль, вулиця Запорізька 18.

Стартова ціна оренди об’єкту складає 636,19 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа  –150 м². 

Актив перебуває в задовільному технічному стані, комунікації відсутні. 

Бориспіль – місто поблизу столиці, в якому розташований найбільший  в Україні аэропорт із пасажиропотоком понад 10 млн осіб щорічно. Також через місто проходить  єврошлях E40 та траси міжнародного і національного значення: МО3, НО3, РО3, тощо. Саме тому ця пропозиція – справжня знахідка, завдячуючи перспективній локації об’єкта та комфортним умовам для ведення бізнесу, а тому стане надійним фундаментом для старту та розвитку вашої справи.

 

Для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах. 

Деталі за посиланням: https://bit.ly/3yljcNT.  

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.