A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди будівлі їдальні Вінницького національного технічного університету

12 серпня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон за методом покрокового зниження стартової орендної плати та подальшого подання цінових пропозицій нежитлових вбудованих приміщень будівлі їдальні, що знаходиться на балансі Вінницького національного технічного університету за адресою: м. Вінниця, вулиця Воїнів-Інтернаціоналістів, 5а. 

Стартова ціна оренди об’єкту складає 8 064,77 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа  – 311,80 м². 

Об’єкт перебуває у задовільному технічному стані, забезпечений електропостачанням потужністю 3 кВт, водозабезпеченням та каналізацією, а також опаленням та вентиляцією.  

ВНТУ - вищий навчальний заклад четвертого рівня акредитації, найбільший навчальний заклад в Подільському економічному регіоні. На сьогодні в університеті навчається близько 5000 студентів очної та заочної форм навчання. Університетський комплекс сьогодні являє собою практично завершене функціонально і архітектурно  університетське містечко, яке містить у собі навчально-лабораторні корпуси, гуртожитки з блоком побутового обслуговування (студмістечко), спортивний комплекс, господарські та інші споруди, які розміщені компактними групами цільового призначення відповідно до генерального плану будівництва університету. Саме тому оренда будівлі їдальні на території ВНТУ стане чудовим рішення для розвитку вашого бізнесу, оскільки має перспективне розташування та високий рівень відвідуваності. 

 

Для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах. 

Деталі за посиланням: https://bit.ly/3yljcNT.  

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA