A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди комплексу рибогосподарських гідроспоруд в Івано-Франківській області

25 серпня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди комплексу гідротехнічних споруд 7-ми ставків, що перебувають на балансі ДП «Укрриба» за адресою: Івано-Франківська обл., Івано-Франківський район, с. Воскресинці та с.Васючин.

Стартова ціна об’єкту складає 10 057,05 грн на місяць, а термін оренди – 5 років. Загальна площа активу – 456 825  м².

Пропозиція оренди цього активу має високий потенціал для ведення бізнесу оскільки балансоутримувач – Державне підприємство «Укрриба» є державним водогосподарським підприємством, яке створене з метою забезпечення ефективного використання та організації нагляду, контролю за технічною експлуатацією гідротехнічних споруд рибогосподарських технологічних водойм. Підприємство «Укрриба» докладає значних зусиль з підтримки гідротехнічних споруд у належному стані та проводить значну роботу по проведенню капітальних ремонтів та реконструкцій. За весь період господарської діяльності «Укрриба» за власні кошти та із залученням коштів користувачів гідротехнічних споруд на проведення капітальних ремонтів спрямовано понад 16 млн 785 тис. грн.

 

Для того, щоб вдало взяти участь в аукціоні – користуйтеся інструкцією

Детальніше про цей актив: https://bit.ly/3fwiNAK

 

 В нашому телеграм-каналі зібрані найцікавіші та найвигідніші аукціони. Щоб залишатися завжди в курсі новин прозорої оренди – підписуйтесь на Оренда в Україні

Також можна підписатися на спеціальну розсилку, для того щоб щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту.