A A A K K K

У рамках підготовки до прозорої приватизації відбувся прес-тур до ДВАТ «Димитроввуглевантажтранс»

5 серпня 2021 року представники Фонду державного майна України провели для журналістів прес-тур до ДВАТ «Димитроввуглевантажтранс», приватизація якого відбудеться 20 серпня.

У межах заходу відбулася прес-конференція, під час якої представникам медіа було надано інформацію про об’єкт та процес його приватизації. 

Також для журналістів було організовано екскурсію об’єктом, під час якої вони могли ознайомитись з потенціалом цього транспортного активу, основною діяльністю якого є обслуговування залізничного транспорту.

Нагадаємо, що 20 серпня 2021 року єдиний майновий комплекс промислового залізничного транспорту ДВАТ «Димитроввуглевантажтранс» буде виставлено на прозорий аукціон. А прийом заявок на участь в аукціоні триватиме до 19 серпня. 

Стартова ціна об’єкту становить 67 063 556 гривень. Майновий комплекс «Димитроввуглевантажтранс» розташований на 14 земельних ділянках, що займають територію у 56,9 га. До складу об’єкту входять 18 будівель та споруд загальною площею 13519 м².  

Ознайомитися детальніше з інформацією про приватизацією ДВАТ «Димитроввуглевантажтранс» можна, перейшовши за посиланням: https://bit.ly/37mNBPK