A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди адмінбудівель в Чорноморську

20 серпня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди групи інвентарних об'єктів, що перебувають на балансі ДП "МТП «Чорноморськ» за адресою: Одеська обл., м. Чорноморськ, вул. Сухолиманська, 31.

Стартова ціна об’єкту складає 74 061,99 грн на місяць, а термін оренди – 5 років. 

Загальна площа об’єкту – 3 004,5 м², з них: чотирьохповерхова адміністративно-побутова будівля площею 2 152,80 м² та адміністративно-побутова будівля – 851,70  м². 

Актив електрифікований (50 кВт), перебуває в задовільному стані. Наявне водопостачання, каналізація, а також централізоване опалення від зовнішніх мереж.  

 

Чорноморськ – невелике містечко Одеської області знаходиться на березі Чорного моря та є одним із найперспективніших морських курортів України. У місті швидко розвивається пляжний туризм. У місті велика увага приділяється дозвіллю та відпочинку. Пляжі, які простяглися на 12 кілометрів уздовж моря, підтримуються в чистоті й порядку. Містечко  спроектоване компактно і зручно. Транспортні розв'язки з'єднують між собою торгові центри, місця відпочинку та житлові райони. Це сприяє притоку туристів у літній сезон, який триває з травня по жовтень. У цей період населення містечка практично потроюється. Нині Чорноморськ відомий як один з найбільших портів України. Звідси ходять пороми на Варну та до Грузії, регулярні пасажирські морські рейси до Стамбула.

Актив знаходиться на узбережжі моря, тому стане чудовим рішенням для старту та розвитку вашого бізнесу завдяки перспективній локації, великій площі та високому рівню відвідуваності. 

Для того, щоб вдало взяти участь в аукціоні - користуйтеся інструкцією

Детальніше про цей актив: https://bit.ly/3jvtUuK

 

 В нашому телеграм-каналі зібрані найцікавіші та найвигідніші аукціони. Щоб залишатися завжди в курсі новин прозорої оренди – підписуйтесь на Оренда в Україні

Також можна підписатися на спеціальну розсилку, для того щоб щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту.