A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди комплексу будівель на Одещині

18 серпня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди комплексу будівель, що перебувають на балансі Державного підприємства «Гвардійське» і розташовані за адресою: Одеська обл., Лиманський р-н, с.Гвардійське, вул. Олімпійська, 1/13.

Стартова ціна об’єкту складає 18 628,23 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа - 2 630, 40 м². Об’єкт являє собою комплекс будівель, а саме: 

  • будівля МТМ;

  • будівля диспетчерської і навіс;

  • будівля складу. 

Наразі актив потребує капітального ремонту. Наявне підключення до електромережі потужністю 10 кВт.

Село Гвардійське є невеликим населеним пунктом поблизу Чорного моря. Вихід до моря сприяє активному розвитку туризму, для якого є всі умови - чисті пляжи, туристичні бази, тощо. Це сприяє притоку туристів у літній сезон, який триває з травня по жовтень. Біля цього населеного пункту також поруч знаходиться один із найбільших портів України - Чорноморськ, а отже і село Гвардійське є  вигідною локацією для міжнародної торгівлі.

Розташування об’єкту поруч з торговим портом, високий рівень відвідування, вигідна площа, а також можливість його використання за будь-яким цільовим призначенням, стануть надійним фундаментом для старту свого бізнесу і його розвитку. 

Для того, щоб вдало взяти участь в аукціоні – користуйтеся інструкцією.

Детальніше про цей актив: https://bit.ly/2VmMNbt

В нашому телеграм-каналі зібрані найцікавіші та найвигідніші аукціони. Щоб залишатися завжди в курсі новин прозорої оренди – підписуйтесь на Оренда в Україні.

Також можна підписатися на спеціальну розсилку, для того щоб щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту.