A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди адміністративної будівлі в Дніпрі

26 серпня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди адміністративної будівлі, яка знаходиться на балансі ДП «Укрдіпродор»-«Дніпродіпродор» за адресою: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Воскресенська, 24. 

Стартова ціна оренди об’єкту складає  7 046,99 грн на місяць, а термін – 5 років. 

Загальна площа - 497,6 м².

Наразі будівля потребує поточного ремонту, забезпечена вентиляцією та каналізацією. Наявна електромережа потужністю понад 50 кВт, а також водопостачання та опалення.  

Дніпро - одне з найвизначніших промислових, фінансових і наукових центрів та посідає 4 місце в Україні за чисельністю населення. В місті розвинена міжнародна співпраця з понад 100 країнами світу.

 Об’єкт оренди знаходиться в центрі міста, тому дана пропозиція може стати для вас чудовим комерційно-вигідним рішенням завдяки зручній локації та високому рівню відвідуваності. 

Для того, щоб вдало взяти участь в аукціоні - користуйтеся інструкцією

Детальніше про актив: https://bit.ly/3Cv89Ut

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA