A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди гідроспоруди ставка площею 37,2 га на Житомирщині

26 серпня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди гідроспоруди, що перебуває на балансі Басейнового управління водних ресурсів річки Прип’ять та знаходиться за адресою: Житомирська обл., Коростишівський район, за межами с. Торчин, на струмку Верхолужжя в басейні р. Бистріївка. 

Стартова ціна об’єкту складає 2 764 грн на місяць, а термін оренди – 5 років. 

Актив перебуває в задовільному стані.

Пропозиція оренди цього об’єкту має високий потенціал для ведення бізнесу, оскільки балансоутримувач - Басейнове управління водних ресурсів річки Прип’ять є державною водогосподарською організацією, що забезпечує експлуатацію державних водогосподарських об’єктів.  Організація докладає значних зусиль з підтримки гідротехнічних споруд у належному стані та проводить значну та своєчасну роботу по проведенню капітальних ремонтів. 

Також об’єкт може використовуватись за будь-яким цільовим призначенням.

Для того, щоб вдало взяти участь в аукціоні – користуйтеся інструкцією.

Детальніше про цей актив: https://bit.ly/3s62j7t

  

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA