A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди частини будівлі Гуманітарного корпусу НПУ імені М. П. Драгоманова

25 серпня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з продовження оренди нежитлових приміщень, що знаходиться за адресою м. Київ, вулиця Тургенєвська, 8/14 та обліковується на балансі Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова. 

Стартова ціна оренди об’єкту складає  97 755,7 грн на місяць, а термін – 2 роки. 

Наразі приміщення перебуває у задовільному технічному стані, наявні електрифікація (20 кВт), каналізація, водопостачання, централізоване опалення та ліфт.

Загальна площа – 384 м².

Актив розташований в центрі столиці на першому поверсі гуманітарного корпусу НПУ імені М. П. Драгоманова, одного із провідних педагогічних університетів Києва. Наразі в навчальному закладі навчається близько 36 тис студентів. Саме тому оренда цього об’єкта може стати чудовим рішенням для розвитку власної справи, оскільки має комфортні умови, зручне розташування, високу відвідуваність та вигідну площу.

Користуйтесь зручною покроковою інструкцією для участі в онлайн-аукціоні. 

Детальніше про актив: https://bit.ly/3CChudo.  

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA