A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди гідротехнічних споруд на Волині

26 серпня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди гідротехнічних споруд ставу в селі Садів, що перебувають на балансі ДП «Укрриба» та розташовані за адресою: Волинська обл., Луцький район, село Садів.

Стартова ціна об’єкту складає 3 905,29 грн на місяць, а термін оренди – 5 років. 

Актив знаходиться в задовільному стані.

Оренда об'єкта може стати для вас комерційно-вигідним рішенням, оскільки балансоутримувач Державне підприємство «Укрриба» є державним водогосподарським підприємством, яке створене з метою забезпечення ефективного використання та організації нагляду, контролю за технічною експлуатацією гідротехнічних споруд рибогосподарських технологічних водойм. Підприємство докладає значних зусиль з підтримки гідротехнічних споруд у належному стані та проводить значну роботу по проведенню капітальних ремонтів об’єктів та їх реконструкцій. Також є можливість передачі майна в суборенду і використання його за будь-яким цільовим призначенням .

Користуйтесь зручною покроковою інструкцією для участі в онлайн-аукціоні. 

Детальніше про цей актив: https://bit.ly/3xGb2OD

В нашому телеграм-каналі зібрані найцікавіші та найвигідніші аукціони. Щоб залишатися завжди в курсі новин прозорої оренди – підписуйтесь на Оренда в Україні.

Також можна підписатися на спеціальну розсилку, для того щоб щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту.