A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди майданчика для накопичення та тимчасового зберігання вантажів на узбережжі Чорного моря

16 вересня 2021 року відбудеться аукціон з продовження оренди майданчика для накопичення та тимчасового зберігання вантажів, що знаходиться на балансі ПрАТ «Очаківське хлібоприймальне підприємство» за адресою: Миколаївська обл., село Куцуруб, вулиця Ольвійська, 1/15. 

Стартова ціна оренди об’єкту складає 6 716,40 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Об’єкт, загальною площею 1 111  м², потребує капітального ремонту. 

Село  Куцуруб знаходиться на самому узбережжі Чорного моря, неподалік від Очакова - перлини морського туризму в Україні. Окрім мальовничих краєвидів, регіон має розвинену інфраструктуру, яка складається з траси місцевого значення Т 1507, що сполучається на півночі з М14 — автомобільним шлях міжнародного значення та порту «Очаків» - потужним підприємством вантажних перевезень. Саме завдяки зручному розташуванню та вигідній ціні актив може стати надійним фундаментом для створення і розвитку власного бізнесу.

(порт «Очаків»)

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

Деталі за посиланням: https://bit.ly/3sTD1d2

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA