A A A K K K

Оренда в Бердянську: оголошено аукціон з оренди будівлі стрілецького тиру загальною площею 821,74 м²

17 вересня 2021 року відбудеться аукціон з продовження оренди будівлі стрілецького тиру, що знаходиться на балансі Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного  за адресою: Запорізька обл., місто Бердянськ, проспект Східний, 9.

Стартова ціна оренди об’єкту складає 5 585,14 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа  – 821,74 м².

Будівля перебуває у задовільному технічному стані та забезпечена електроенергією (38 кВт).

Бердянськ - розташований на березі Азовського моря, це великий морський, кліматичний і грязевий курорт з мальовничими краєвидами. З усієї країни та із-за кордону приїжджають охочі відвідати навколишні лимани, що містять унікальні цілющі грязі.   

Завдяки вигідній площі, зручній локації з високим рівнем відвідуваності, а також можливості використовувати об’єкт за будь-яким цільовим призначенням, дана пропозиція стане  надійним фундаментом для старту і розвитку власної справи.  

(Вид м. Бердянськ)

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

Деталі за посиланням: https://bit.ly/3Dv6b71

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA