A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди будівлі на Полтавщині

18 жовтня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди нежитлової будівлі, що знаходиться на балансі Державної установи «Полтавський обласний лабораторний центр МОЗ України» за адресою: Полтавська обл., смт Диканька, вул.Незалежності, 107. 

Стартова ціна оренди об’єкту складає 2 293 грн на місяць, а термін – 5 років. 

Загальна площа –  133,8 м².

Актив потребує поточного ремонту. Будівля опалюється та забезпечена водовідведення та водопостачання. 

Перша згадка про Диканьку датується 1658 роком та відомим селище стало після публікації знаменитих “Вечорів на хуторі біля Диканьки” М. Гоголя. У цьому населеному пункті знаходяться безліч культурних, історичних та природних пам’яток, які привертають увагу сотні туристів не тільки з України, а і за її межами. Тому оренда цього активу може стати для вас комерційно вигідним рішенням, завдяки зручній локації, високому рівню відвідуваності, а також можливості використовувати об’єкт за будь-яким цільовим призначенням. 

(Тріумфальні ворота - візитка смт Диканьки)

Більше інформації про об’єкт тут

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.