A A A K K K

Оренда в Києві: оголошено аукціон з оренди приміщень на Подолі

20 жовтня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди нежитлових приміщень на 2-му поверсі медичного корпусу, що знаходяться на балансі  Київського казенного експериментального протезно-ортопедичного підприємства та розташовані за адресою: м. Київ, вул. Фролівська, 6/8. 

Стартова ціна оренди об’єкту складає 7 982,09 грн на місяць, а термін – 5 років. 

Загальна площа –  214,8 м².

Об’єкт перебуває в задовільному стані. Приміщення електрифіковані (10 кВт). Наявне водозабезпечення, каналізація та централізоване опалення від зовнішніх мереж.

Також майно може бути використано за будь-яким цільовим призначенням.

Поділ - один із найстаріших районів Києва, культурний центр міста. Це популярне місце серед киян і гостей столиці: щороку тут збираються тисячі мешканців і туристів з різних куточків світу. Тому дана пропозиція – чудова нагода отримати актив в столиці, а також, враховуючи перспективне розташування, оренда цього об’єкта стане вигідним рішенням для створення та розвитку вашого бізнесу.

Детальніше про об’єкт тут.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.