A A A K K K

Львів: оголошено аукціон з оренди приміщень неподалік ЛНУ ім. Івана Франка

16 листопада 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з продовження оренди нерухомого майна, що перебуває на балансі Львівського національного університету імені Івана Франка та знаходиться за адресою місто Львів, вулиця Коперника, 3. 

Стартова ціна оренди об’єкту складає 38 956,79 грн на місяць, а термін – 5 років. 

Загальна площа – 82,1 м², у тому числі приміщення на першому поверсі площею 40,3 м² та антресолі площею 41,8 м². 

Об’єкт перебуває в задовільному технічному стані: приміщення оснащені електромережею потужністю понад 60 кВт, водозабезпеченням, каналізацією та централізованим опаленням.

Актив розташований в центрі Львова неподалік Львівського національного університету імені Івана Франка, який є одним із провідних та найпрестижніших вищих навчальних закладів в Україні. Наразі в навчальному закладі навчається понад 21 тисяча студентів. Тому оренда зазначеного об’єкта може стати комерційно-вигідним рішенням для розвитку власної справи, завдячуючи комфортним умовам, високому рівню відвідуваності та зручній локації об’єкту.

Більше інформації про об’єкт за посиланням: https://bit.ly/3pDRcTS

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.