A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди складів «Червоні пакгаузи» в Одеському морському порту

26 листопада 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди  чотирьох складів «Червоні пакгаузи», які розташовані за адресою: Одеська обл., місто Одеса, Митна площа, 1/1 та перебувають на балансі ДП «Одеський морський торговельний порт».

Стартова ціна оренди об’єкту складає 138 410,22 грн, а термін – 5 років. 

Актив складається з декількох об’єктів, а саме:

- приміщення складу № 1 “Червоні пакгаузи” (686,3 м²);

- приміщення складу №2 “Червоні пакгаузи” (976,5 м²);

- приміщення складу №3 “Червоні пакгаузи” (1 599,1 м²); 

- склад-навіс “Червоні пакгаузи” (1 309,2 м²).

Об’єкт перебуває в задовільному стані, підведена електрифікація. 

Переможець аукціону немає обмежень щодо цільового призначення об’єкту оренди, проте оскільки об’єкт є пам’яткою культурної спадщини, орендар має дотримуватись охоронного договору, що укладений між портом та Одеською ОДА.

Одеський морський порт – найбільший в Україні, завдяки чому морська міжнародна торгівля є однією з найрозвинутіших сфер в регіоні. Одеса відкрита для співпраці з іншими країнами. А «Червоні пакгаузи» - це великі цегляні будівлі, які побудовані ще у 1896 році архітектором Куліковським та призначені для складу і зберігання товарів. 

Вигідний економічний фон в Одесі, а також вигідна локація об’єкту сприятиме створенню і розвитку власного бізнесу. 

Деталі за посиланням: https://bit.ly/3jMWeKi

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

У нашому телеграм-каналі зібрані найцікавіші та найвигідніші аукціони. Щоб залишатися завжди в курсі новин прозорої оренди – підписуйтесь на Оренда в Україні.

Також можна підписатися на спеціальну розсилку, для того, щоб щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту.