A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди асфальтованої площадки площею 1 063, 7 м² на Івано-Франківщині

18 листопада 2021 року відбудеться аукціон з оренди асфальтованої площадки, що знаходиться на балансі Дністровського басейнового управління водних ресурсів та розміщена за адресою: Івано-Франківська обл., с. Угринів, вул. Галицька, 24. 

Актив перебуває в задовільному технічному стані, а його загальна площа становить 1 063, 7 м².

Стартова ціна оренди об’єкту складає 3 776,83 грн на місяць, а термін – 5 років. 

Пропозиція оренди цього об’єкту має високий потенціал для ведення бізнесу, оскільки актив має вигідну площу, а також його  можна використовувати за будь-яким цільовим призначенням. Конкурентною перевагою є зручне розташування об’єкту: відстань до обласного центру – м. Івано-Франківськ 5,5 км, а також поруч проходить автошлях національного значення Н 09.

Детальніше про об’єкт за посиланням: https://bit.ly/3bvBDpa

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.