A A A K K K

Оренда в Дніпрі: оголошено аукціон з оренди майстерні зі спортивним блоком

26 листопада 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди частини адміністративної будівлі для проведення спортивних занять в ДТЗЕ імені Є.О.Патона за адресою: місто Дніпро, вулиця Володимира Моссаковського,2-А.

Стартова ціна оренди об’єкту складає 885,90 грн на місяць, а термін – 5 років. 

Загальна площа – 1 106,82 м².

Актив перебуває в задовільному стані. Забезпечений електромережею понад 6 кВт, водопостачанням, каналізацією та опаленням. Також наявний лічильник на тепло, вентиляція та телефон. 

Більше інформації про об’єкт тут

Дніпро є одним із найвизначніших промислових, фінансових та наукових центрів України з населенням майже 1,5 млн осіб. Оскільки об’єкт розташований в Дніпровському технікумі зварювання та електроніки імені Є.О. Патона. Технікум ім. Є. О. Патона – це відомий та багатофункціональний заклад, який проводить підготовку технічних спеціальностей на основі міжнародних та вітчизняних стандартів. Наразі в закладі навчається близько тисячі студентів та викладає майже сотня викладачів, а це забезпечує високий рівень відвідуваності об’єкту та його перспективність для ведення бізнесу. 

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.