A A A K K K

Круглий стіл з обговорення проекту Антикорупційної програми ФДМУ на 2020-2024 роки

19 листопада 2021 року у Фонді державного майна України відбулося заплановане обговорення проекту Антикорупційної програми ФДМУ на 2020-2024 роки за участі працівників Фонду та представників громадськості, зокрема громадських організацій StateWatch, Трансперенсі Інтернешнл Україна та Українського товариства оцінювачів, які попередньо зареєструвалися до участі у заході.
 
Обговорення проводилося з урахуванням та дотриманням Методології оцінювання корупційних ризиків у діяльності органів влади та Методичних рекомендацій щодо підготовки антикорупційних програм органів влади. Враховуючи карантинні обмеження, участь представників громадськості забезпечувалася електронним зв'язком з використанням електронної платформи ZOOM.
 
Під час обговорення представники ключових Департаментів  ФДМУ доповіли інформацію про ідентифіковані (визначені) ризики в діяльності кожного Департаменту та заходи з їх мінімізації (усунення), а також очікуваний результат від цих заходів.
 
За результатами обговорення було запропоновано підготувати зауваження та пропозиції до Антикорупційної програми Фонду (у разі наявності), і надіслати їх електронним зв'язком на електронну адресу:  vb@spfu.gov.ua
 
Нагадуємо, що у Фонді державного майна України було розпочато роботу Комісії з оцінки корупційних ризиків щодо розробки антикорупційної програми Фонду державного майна України на 2020-2024 роки та визначення корупційних ризиків у Фонді, яка продовжує свою роботу.