A A A K K K

Закарпаття: оголошено аукціон з оренди майстерні

1 грудня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди гаража-майстерні, що перебуває на балансі Ужгородського торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету та знаходиться за адресою: Закарпатська обл.,  м. Ужгород, вул. Коритнянська, 4

Технічний стан об’єкту: потребує поточного ремонту. Наявна електромережа потужністю понад 15 кВт, каналізація та водозабезпечення. 

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 20:00 30 листопада 2021 року.

Термін оренди за договором становить 5 років, а стартова ціна - 584,91 грн.

Загальна площа  – 501,3 м².

Об’єкт знаходиться неподалік Ужгородського залізничного вокзалу. Гараж-майстерня стане вигідним рішенням для ведення бізнесу через своє вдале розташування, вигідну площу та привабливу ціну. 

Посилання на об’єкт: https://bit.ly/3r2Q5Oh

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

Для того, щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA .