A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди групи інвентарних об’єктів в Харкові

1 грудня 2021 року відбудуться три аукціони з оренди групи інвентарних об’єктів, що розміщені за адресою: місто Харків, вулиця Велика Панасівська, 220, та перебувають на балансі Державного підприємства Міністерства оборони України «Харківський завод залізобетонних виробів». 

Прийом заявок на участь в аукціоні триватиме ще 6 днів: до 30 листопада 2021 року.

Аукціон № 1: оренда одноповерхової будівлі електроцеху площею 92,5 м². Стартова ціна – 519,72 грн. 

Деталі – https://bit.ly/3cH4OpZ

 

Аукціон № 2: оренда частини одноповерхової будівлі арматурного цеху площею 490,8 м². Стартова ціна – 888,61 грн. 

Деталі – https://bit.ly/3oWcZnT

Аукціон № 3: оренда частини нежитлової будівлі складу площею 234 м². Стартова ціна – 128,63 грн. 

Деталі – https://bit.ly/3cKTU2s

Всі три активи потребують поточного ремонту та забезпечені електромережею потужністю 16 кВт. Термін оренди – 5 років. 

 

Пропозиція оренди цих об’єктів має високий потенціал для ведення бізнесу, завдячуючи привабливій ціні та вигідній площі. Вагомою перевагою є розташування об’єктів, а саме в промисловому районі Харкова з розвиненою транспортною інфраструктурою. Поруч з активами знаходяться залізничні шляхи і одна з найбільших залізничних станцій міста Харків-Сортувальний. Також майно може бути використаним за будь-яким цільовим призначенням та передаватись в суборенду.

 

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах. 

Для того, щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA .