A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди гідротехнічних споруд на Тернопільщині

1 грудня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди із зниженням стартової орендної плати на 50% гідротехнічних споруд, що перебувають на балансі ДП «Укрриба» за адресою: Тернопільська область, Кременецький район, в межах земель Почаївської ОТГ, за межами с. Комарин, урочище «Польова гребля».

Стартова ціна об’єкту складає 5 651,50  грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Актив знаходиться в задовільному стані та складається з комплексу гідроспоруд, а саме:

  • 14 ставків (в т.ч. роздільна дамба, водовипуск, водонапуск)

  • 21 зимній ставок (в т.ч. роздільна дамба, водовипуск, водонапуск)

Державне підприємство «Укрриба» є державним водогосподарським підприємством, яке створене з метою забезпечення ефективного використання та організації нагляду, контролю за технічною експлуатацією гідротехнічних споруд рибогосподарських технологічних водойм. Підприємство докладає значних зусиль з підтримки гідротехнічних споруд у належному стані та проводить значну роботу по проведенню капітальних ремонтів об’єктів та їх реконструкцій.

Зазначений об’єкт оренди має чудові перспективи для ведення бізнесу, завдяки комфортним умовам та використанню об’єкта за будь-яким цільовим призначенням і можливості передавати його в суборенду.

Детальніше про об’єкт за посиланням: https://bit.ly/3HLDsgJ

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах. 

Для того, щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA .