A A A K K K

Оренда в Харкові: оголошено аукціон з оренди групи нежитлових приміщень Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського

17 листопада 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди частини кімнат та нежитлових приміщень Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», що перебуває за адресою: м. Харків, вул. Чкалова, 17.

До оренди пропонуються частина кімнати №33, кімнати № 29, 33б, 33в, 28, 26а, 27б, 25, 18 та частково кімнати № 46, 47, 48, 49, що розміщені на першому поверсі будівлі навчально-експериментальних майстерень даного навчального закладу. 

Актив перебуває в задовільному технічному стані, наявна електрифікація потужністю 200 кВт, водозабезпечення, каналізація та опалення. Також під’єднаний лічильник на тепло, вентиляція та телефон. 

Термін оренди за договором становить 5 років, а стартова ціна – 20 073,46 грн на місяць.

Загальна площа  – 800 м²

Детальніше тут

Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» – прогресивний та сучасний навчальний заклад, в якому навчається близько 6-ти тисяч студентів. 

Зараз університет займає окрему територію міста в лісопарковій зоні, на якій розташовано 8 навчальних корпусів, 2 науково-дослідних інститути, наукові лабораторії, бібліотека, студентське містечко, спорткомплекс, профілакторій, їдальні.

Оренда цього активу стане комерційно-вигідним рішенням, завдяки високому рівню відвідуваності, вигідній площі та привабливій ціні.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

Для того, щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA .