A A A K K K

Вартість Геройського дослідно-промислового підприємства на онлайн-аукціоні зросла в 7 разів, до 44 млн гривень

9 грудня відбувся онлайн-аукціон з приватизації Єдиного майнового комплексу державного підприємства «Геройське дослідно-промислове підприємство» з результатом  44 040 000 гривень.

Участь у прозорих та конкурентних торгах брали 8 учасників, які в ході аукціона збільшили ціну від стартової – 6 130 331 грн до 44 040 000 грн, що більше ніж у 7 разів.

Переможець торгів тепер має підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і провести розрахунок, після чого процес приватизації ЄМК ДП «Геройське дослідно-промислове підприємство» вважатиметься завершеним. 

Після завершення офіційної частини новий власник отримає у власність актив, розташований на березі Дніпровського лиману, на відстані 70 км від районного центру - м. Гола Пристань. ДП займається видобутком та виготовленням солі, виробничі потужності складають - гідротехнічні споруди (басейни - підготовчі, садкові, канави, шлюзи та інше) на ланцюзі озер, заповнених морською водою Ягорликської затоки Чорного моря. До власності активу входить 21 одиниця нерухомого майна загальною площею  — 1541,28 кв. м.

З актуальною інформацією про найближчі приватизаційні онлайн-аукціони можна ознайомитись, перейшовши за посиланням: https://bit.ly/3uPHaz2.