A A A K K K

Оголошено аукціон з приватизації проектно-конструкторського інституту конвеєробудування у Львові

28 грудня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації пакета акцій ПрАТ «ПКІ конвеєробудування» у кількості 944560 штук, що становить 72,6920% статутного капіталу товариства. Адреса актива: м.Львів, вул. Базарна, 20.

ПрАТ «ПКІ конвеєробудування» — єдиний в Україні спеціалізований проектно-конструкторський інститут, що займається розробкою та проектуванням транспортних систем, підіймально-транспортного обладнання неперервної дії. Зокрема, в технічному архіві ПрАТ «ПКІ конвеєробудування» зберігаються проектно-конструкторські документи на більш ніж 30 видів обладнання транспортних систем для механізації та автоматизації вантажно-розвантажувальних та транспортно-складських робіт, що були розроблені інститутом та поставлені на виробництво більше двох тисяч підприємств різних галузей господарства України та країн колишнього СРСР.

До складу об’єкта приватизації входять  входить 19 одиниць нерухомого майна,, 13 з яких – оформлені, 6 – неоформлені. Загальна площа будівель та споруд становить 5 378,4 м².

Обтяження на об’єкт приватизації, заборони на відчуження та арешти на майно товариства — відсутні. 

Станом на 1 жовтня поточного року середньооблікова чисельність працівників становить 22 особи. 

Станом на 01.10.2021 на балансі ПрАТ «ПКІ конвеєробудування» майно, яке б не увійшло до його статутного капіталу та перебувало б у державній власності, не обліковується.

Загальна площа земельних ділянок на яких розташований актив —  0,5681 га. 

Стартова ціна об’єкта приватизації становить – 236 140 гривень.

Заявки для участі в електронному аукціоні без умов приймаються до 27 грудня.

З детальною інформації про об’єкт приватизації можна ознайомитися за посиланням: https://cutt.ly/5YWphZw .