A A A K K K

Оренда на Закарпатті: оголошено аукціон з оренди приміщення їдальні в навчальному закладі

29 грудня 20121 року відбудеться аукціон з оренди вбудованих приміщень першого поверху навчального корпусу Вищого професійного училища № 3 в м. Мукачево за адресою: Закарпатська обл., місто Мукачево, вулиця Кооперативна, 2.

Стартова ціна оренди об’єкту складає  1 567,38 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа – 374,8  м².

Технічний стан – задовільний. Наявна електрифікація в 50 кВт, водозабезпечення, каналізація, опалення та вентиляція.

Важливо: цільовим призначенням об’єкту є розміщення закладу харчування, що не здійснює продаж товарів підакцизної групи.

Вище професійне училище №3 в м. Мукачево - це навчально-виховний комплекс, що кожного року готує кваліфікованих робітників різних спеціальностей. Тому пропозиція оренди цього об’єкту має високий потенціал для ведення бізнесу, оскільки актив має вигідну площу та комфортні умови. А великий штат робітників та учні забезпечують високий рівень відвідуваності закладу, адже об’єкт розташований на території училища. 

Більше інформації про об’єкт тут.

(Вище професійне училище №3 в м. Мукачево)

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA