A A A K K K

Чернігівщина: ЄМК ДП експертно-технічний центр «Держпраці» на приватизаційному онлайн-аукціоні

29 грудня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації Єдиного майнового комплексу «Чернігівський експертно-технічний центр «Держпраці», за адресою: м. Чернігів, вул. Красносільського, 89.

До складу актива входять 2 одиниці нерухомого майна:

  • Одноповерхова цегляна будівля, за адресою: м. Чернігів, вул. Красносільського, 89. Загальна площа приміщення становить 839,7 м².

  • Приміщення навчально методичного центру, адреса: м. Чернігів, вул. Красносільського, 73-А. Площа об’єкта  — 193,7 м².

Будівля та приміщення перебувають у задовільному стані, забезпечені всіма необхідними комунікаціями (опалення, електропостачання, водопостачанням, водовідведення, газопостачання) та обладнанням. 

На балансі ЄМК ДП “Чернігівський експертно-технічний центр «Держпраці» перебувають 9 транспортних засобів та 1 причіп легковий-В.

Підприємство на праві постійного користування розпоряджається земельною ділянкою площею 3442  кв. м., що знаходиться під будівлею ЕТЦ. Також між ДП та Чернігівською міськрадою укладено договір сервітуту (діє до 31.10.2024) щодо земельної ділянки площею 25 кв. м (біля входу в приміщення навчально-методичного центру.

Станом на 01.10.2021 року прострочена кредиторська заборгованість — відсутня, поточна кредиторська заборгованість  — 1 949 тис. грн.

Стартова ціна об’єкта приватизації становить 18 796 532 гривень.

Заявки для участі в електронному аукціоні приймаються до 28  грудня.

Детальніше про об’єкт: https://bit.ly/2RWr9ZQ .