A A A K K K

Вартість ЄМК ДП «Науково-технічний центр «Плазмотрон» на приватизаційному аукціоні зросла до 9,5 млн гривень

17 грудня завершився онлайн-аукціон з приватизації Єдиного майнового комплексу «Науково-технічний центр «Плазмотрон» Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона Національної академії наук України», що у м. Київ, з результатом 9 550 000 гривень.

На відкритих торгах конкурували одразу 16 учасників, які збільшили ціну від стартової в понад 28 разів – зі 341 200 грн до 9 550 000 грн.

Переможець торгів тепер має підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і провести розрахунок, після чого процес приватизації Єдиного майнового комплексу «Науково-технічний центр «Плазмотрон» вважатиметься завершеним.  

Після підписання всіх необхідних документів власник отримає науково-технічний центр, який займається розробкою, виготовленням та ремонтом обладнання для повітряно-плазмової різки металів. Зокрема, до власності активу входить нерухоме майно: двоповерхова будівля з прибудовами та металеве складське приміщення. Загальна площа будівель та споруд  активу — 537,5 м², площа земельної ділянки  —0,0898 га.

Детальна інформація про об’єкти приватизації та дати проведення аукціонів розміщена за посиланням: https://bit.ly/3uPHaz2