A A A K K K

Оренда в Києві: оголошено аукціон з оренди частини громадського будинку КНЕУ ім. Вадима Гетьмана

5 січня 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди  частини громадського будинку «Стадіон», що знаходиться на балансі Державного вищого навчального закладу «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана».

Актив знаходиться за адресою: місто Київ, проспект Перемоги, 62-Б.

Термін оренди за договором становить 5 років, стартова ціна – 19 974,10 грн на місяць.

Загальна площа  –   90,8 м².

Актив перебуває в задовільному технічному стані та забезпечений електромережею в 20 кВт. Наявне водозабезпечення, каналізація та опалення. 

Цільовим призначенням об'єкту є надання послуг з громадського харчування, без продажу товарів підакцизної групи (кафетерій). 

Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана сьогодні — найбільший в Україні навчальний економічний заклад, в якому навчається понад 38 тисяч студентів. Входить в топ кращих вищих навчальних закладів України і готує висококваліфікованих економістів, менеджерів та правознавців. Оренда цього об’єкта може стати чудовим рішенням для розвитку власної справи в столиці, зокрема тому що має комфортні умови, високий рівень відвідуваності та перспективне розташування.

(КНЕУ імені Вадима Гетьмана)

 

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

Більше інформації про об’єкт тут

Для того, щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA .