A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди групи об`єктів нерухомості загальною площею 251 м² в Дніпрі

24 січня 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди групи інвентарних об'єктів, що перебувають на балансі ДП «ДНІПРОДІПРОШАХТ» та знаходяться за адресою: місто Дніпро, вулиця Маршала Малиновського, 76.

Стартова ціна складає 4 592,40 грн на місяць, а термін оренди – 5 років. Загальна площа  –  251,25 м².

До оренди пропонується декілька об'єктів, а саме:

  • нежитлове приміщення  площею 140,69 м² (з площею загального користування 12,79 м² на першому поверсі лабораторного корпусу); 

  • котельня 10,56 м² (з площею загального користування 0,96 м²); 

  • частина мостіння площею 100  м². 

Технічний стан активу: задовільний. Наявна електромережа в 16 кВт, водозабезпечення і водовідведення. Детальна інформація про об’єкт тут.  

Дніпро є одним із найвизначніших промислових, фінансових та наукових центрів України з населенням майже 1,5 млн осіб. Тому оренда цього активу за вигідною стартовою ціною стане надійним фундаментом для створення та розвитку вашого бізнесу. 

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах. 

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA