A A A K K K

Оренда у Львівському аеропорту: оголошено аукціон з оренди приміщення

31 січня 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди оренди приміщення на першому поверсі в триповерховій будівлі «Б-3» нового аеровокзалу ДП «Міжнародний аеропорт Львів» імені Данила Галицького».

Актив знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Любінська, 168.

Стартова ціна оренди об’єкту складає 5 880,56 грн на місяць, а термін – 5 років. 

Загальна площа – 70 м².

Технічний стан активу: задовільний. Приміщення забезпечені електромережею в 1 кВт. Наявне кондиціонування та вентиляція.

Пропозиція оренди цього об’єкту стане комерційно-вигідним рішенням для ведення бізнесу, завдяки його привабливій ціні, площі та розташуванню – об’єкт знаходиться в будівлі нового аеровокзалу, недалеко від історичного центру міста. 

Разом із тим, ДП «Міжнародний аеропорт Львів» імені Данила Галицького» – другий найбільший аеропорт в Україні за пасажиропотоком у 2020 році. Саме тому оренда приміщення стане вигідним інвестуванням в розвиток бізнесу.

Більше інформації про об’єкт за посиланням: https://bit.ly/33x4c4Y.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах. 

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA