A A A K K K

Оренда в зоні відчуження: оголошено аукціон з оренди громадського будинку в Чорнобилі

27 січня 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди нежитлового громадського  будинку (літ. А), що знаходиться на балансі ДП «Центр організаційно-технічного і інформаційного забезпечення управління зоною відчуження». 

Актив знаходиться за адресою: Київська обл., місто Чорнобиль, вулиця Кірова, 7. 

Стартова ціна оренди об’єкту складає 7 461 грн на місяць, а термін – 5 років. 

Загальна площа – 432,30 м².

Актив перебуває в задовільному технічному стані. Також орендар матиме можливість використовувати об’єкт за будь-яким цільовим призначенням та передавати його в суборенду.

Об’єкт знаходиться на найбільшій і головній вулиці Чорнобиля, центру зони відчуження. Поруч розташовані туристично-привабливі місця: музей «Зірка Полин» та Чорнобильський радіаційно-екологічний біосферний заповідник. Місто має великий туристичний потенціал: потік туристів до зони вже кілька років помітно зростає. Тому оренда цього активу стане надійним фундаментом для створення і розвитку власного бізнесу в зоні відчуження.

Більше інформації про об’єкт за посиланням: https://bit.ly/3zYThNy

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах. 

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA