A A A K K K

Вигідна орендна пропозиція на Полтавщині: комплекс будівель зі стартовою ціною 15 грн на місяць

28 січня 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди оренди комплексу будівель, що перебувають на балансі Державної установи «Полтавський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України».

Актив знаходиться за адресою: Полтавська область, Лубенський район, м. Гребінка, вул. 1 Травня, 5.

Стартова ціна оренди об’єкту складає 15,01 грн на місяць, а термін – 5 років. 

Загальна площа активу – 245,4 м², в тому числі нежитлова будівля площею 63,5 м², будівля гаража площею 119,5 м² та будівля склад площею 62,4  м².

Актив потребує поточного ремонту та може бути використаний за будь-яким цільовим призначенням. 

Детальніше тут

Актив розташований в місті Гребінка — важливому транспортному вузлі Полтавської області, через яке проходять автошлях Т1708 та кілька залізничних ліній Київ-Полтава, Прилуки-Черкаси та Харків-Київ.  Тому оренда цього об’єкту за привабливою стартовою ціною стане комерційно-вигідним рішенням для створення та розвитку вашого бізнесу.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах. 

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA