A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди приміщень гуртожитку Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»

2 лютого 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди нежитлових приміщень підвалу 5-ти поверхової будівлі гуртожитку № 1 НТУ

ХПІ «Гігант», що перебуває на балансі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

Актив розташований за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська, 79.

Термін за договором складає 5 років, а стартова ціна – 28 492,05 грн на місяць. 

Загальна площа активу – 351,6 м².

 

 

 

 

 

Актив потребує поточного ремонту. Наявне електропостачання потужністю в 5 кВт, водозабезпечення, каналізація та опалення.

 

 

 

 

 

 

 

Об’єкт є пам’яткою архітектури, тому орендар зобов’язаний укласти з органом охорони культурної спадщини охоронний договір на об’єкт оренди та виконувати вимоги законодавства про культурну спадщину.

Більше інформації тут

Актив розташований в першому гуртожитку  Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», в історичній будівлі на території комплексу «Гігант», в якій знаходяться дирекція студмістечка, медпункт та медичний центр. Тому пропозиція оренди цього об’єкту має високий потенціал для інвестування в бізнес. 

 

Разом із тим, НТУ ХПІ — найбільший навчальний центр східної України і найбільший ВНЗ міста Харкова, в якому навчається близько 26 тисяч студентів. 

 

                                  (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут»)

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах. 

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA