A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди їдальні Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

3 лютого 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди нежитлового приміщення на першому поверсі головного корпусу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу за адресою: місто Івано-Франківськ, вулиця Карпатська, 15.

Стартова ціна складає 15 689,09 грн на місяць, а термін оренди – 5 років. 

Загальна площа активу – 139,1 м².

Актив перебуває в задовільному технічному стані та забезпечений електропостачанням потужністю понад 50 кВт. Наявне водозабезпечення, водовідведення та вентиляція. 

Цільовим призначенням об’єкту є надання послуг з громадського харчування, без продажу товарів підакцизної групи (їдальня, буфет, кафетерій, пекарня).

Детальніше тут

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу – єдиний в Україні вищий навчальний заклад нафтогазового профілю, в якому навчається більше 10 тисяч студентів, в тому числі – до 590 іноземних студентів з 36 країн Європи, Азії та Африки. 

Тому дана пропозиція – чудова нагода отримати приміщення зі значною площею та високим рівнем відвідуваності в оренду.

(Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу)

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах. 

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.