A A A K K K

Нежитлове приміщення площею 710 м² у Сумах на приватизаційному онлайн-аукціоні

4 лютого відбудеться онлайн-аукціон з приватизації нежитлового приміщення (другий поверх), за адресою: Сумська обл., м. Суми, вул. 1-ша Замостянська, 92. 

Про об’єкт приватизації:  приміщення розташоване на другому поверсі площею 710 м², який у відповідності до даних технічного паспорту складається з двох частин. Нежитлове приміщення 2-го поверху надбудовано в 2009 році та має окремий вхід на другий поверх, влаштований по відкритих металевих сходах.

Зовнішні стіни 2-го поверху виконані з газосилікатних блоків товщиною 200 мм, зовні утеплені пінополістирольними плитами товщиною 100 мм, опоряджені броньованою штукатуркою та пофарбовані водоемульсійною фарбою; перекриття – дерев'яні ферми прогоном 12 м; покрівля – металочерепиця по дерев'яній обрешітці, обладнана організованим зовнішнім водостоком системи "Ранілла"; прорізи заповнені пластиковими вікнами та дверима. Конструктивні елементи міжповерхового перекриття та підлоги закриті дахом - металочерепиця по дерев'яній обрешітці.

 

У приміщенні виконані оздоблювальні роботи: підлога виконана з керамічної плитки, підвісна стеля "Арнстронг", утеплена мінераловатними плитами товщиною 100 мм.

Електроосвітлення, холодне водопостачання, міська каналізація, вентиляція та засоби зв'язку підведені до 1-го поверху об'єкта. 

Актив або його окремі частини не перебувають в оренді.

Земельна ділянка окремо під об’єкт приватизації не виділена.

Стартова ціна об’єкта приватизації становить 5 982 044 грн.

Заявки для участі в електронному аукціоні без умов приймаються до 3 лютого.

Детальніше про об’єкт: https://cutt.ly/qIgFSr8