A A A K K K

Оголошено аукціон з оренди території господарського подвір`я площею 200 м² в Одесі

9 лютого 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди благоустрою території господарського подвір'я, що перебуває на балансі Басейнового управління водних ресурсів річок Причорномор'я та нижнього Дунаю.

Актив знаходиться за адресою: місто Одеса, вулиця Льва Симиренка, 33-Б.

Термін за договором складає 5 років, а стартова ціна – 6 201,29 грн на місяць. 

Загальна площа активу – 200 м².

 

Об’єкт перебуває в задовільному технічному стані та оснащений електромережею потужністю 40 кВт. Наявне водозабезпечення та каналізація.

Більше інформації за посиланням: https://bit.ly/33suDco

 

Дана пропозиція може стати для вас комерційно-вигідним рішенням для старту та розвитку бізнесу завдяки значній площі об’єкту та можливості використовувати його за будь-яким цільовим призначенням.  

Разом із тим, актив розташований в Одесі – великому транспортному вузлі України: через місто проходять автошляхи міжнародного значення М05, М14, М15, М16, М27, а також тут знаходиться найбільший морський торговий порт країни.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах. 

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA