A A A K K K

90 мільйонів гривень – результат аукціону з приватизації недіючого «Одеського науково-дослідного інституту телевізійної техніки»

4 лютого 2022 року відбувся онлайн-аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу недіючого “Одеського науково-дослідного інституту телевізійної техніки” з результатом 90 млн грн.

За об'єкт приватизації на відкритих торгах змагалися 5 учасників, які збільшили ціну в 2,6 разів від стартової - з 35 034 832 грн до 90 000 000 грн.

Науково-дослідний інститут не працює за призначенням вже чотири роки. Весь цей час 9-ти поверхова будівля неподалік центру Одеси поступово руйнується - приватизація стала єдиним шансом на нове життя активу. 

Переможець торгів тепер має підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і провести розрахунок, після чого процес приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Одеський науково-дослідний інститут телевізійної техніки», вважатиметься завершеним. 

У подальшому новий власник об’єкта зобов’язаний виконувати приватизаційні умови, зокрема:

- не допустити звільнення працівників приватизованого підприємства з ініціативи покупця чи уповноваженого ним органу протягом 6-ти місяців; 

- погасити всі заборгованості протягом 30 днів після переходу права власності на об’єкт приватизації.

З актуальною інформацією про найближчі приватизаційні онлайн-аукціони можна ознайомитись, перейшовши за посиланням: https://privatization.gov.ua/product-category/mala-pryvatyzatsiya/