A A A K K K

2 березня відбудеться аукціон з приватизації Червонослобідського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт»

Підприємство, яке засноване у 1881 та модернізоване у 2019 році, займається виготовленням етилового ректифікованого спирту. Завод працює на тепловій енергії та забезпечене усім необхідним обладнанням для повноцінного виготовлення готової продукції. 

Об’єкт розташований за трьома адресами: Київська обл., Бучанський р-н, с. Червона Слобода, вул. Лесі Українки (колишня вул. 70-річчя Жовтня), 89, Київська обл., Бучанський р-н, с. Червона Слобода, вул. Заводська, 3 та Київська обл., Бучанський р-н, станція Буян.

Стартова ціна  — 9 776 603 гривень, розмір гарантійного внеска становить 977 660, 26 гривень.

До складу Червонослобідського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт» належать:

  • 4 одиниці нерухомого майна загальною площею 1698, 7 м²;

  • 9 одиниць транспортних засобів;

  • понад 410 одиниць інвентарних засобів (повний перелік об’єктів — https://cutt.ly/mOXcuHF).

Площа земельних ділянок, на яких розташований об’єкт приватизації у Київській області, становить 1,5539 га.

Відповідно до умов приватизації,  новий власник  протягом 5 робочих днів з моменту переходу до покупця права власності на об’єкт приватизації зобов’язаний перерахувати на рахунок ДП «Укрспирт», як балансоутримувача майна, грошові кошти у сумі 9 776 602,60 грн для погашення ДП «Укрспирт» боргів із заробітної плати, перед бюджетами (у тому числі штрафних санкцій) та з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, простроченої кредиторської заборгованості.

Заявки для участі в електронному аукціоні приймаються до 1 березня. 

Детальніше про об’єкт: https://cutt.ly/qORmTkq