A A A K K K

Спиртзавод у Київській області на онлайн-аукціоні – 4 березня відбудуться торги з приватизації Стадницького активу ДП «Укрспирт»

4 березня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації Стадницького місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт» зі стартовою ціною 26,4 млн грн. 

Об’єкт приватизації засновано у 1911 році та було востаннє модернізовано у 2019.  Профіль виробництва – виготовлення – спирту етилового ректифікованого. Актив забезпечений всім необхідним технічним обладнанням та комунікаціями, має зручні під’їзні шляхи та велику територію.

До власності активу належать:

  • 25 об’єктів нерухомого майна загальною площею 6964,4 м²;

  • більше 20 одиниць транспортних засобів;

  • понад 510 одиниць різноманітного устаткування. 

Площа земельних ділянок на яких розташований об’єкт приватизації становить 22,8522 га.

Об’єкт розташований за адресами: Київська обл., Білоцерківський р-н, с. Стадниця, вул. Заводська, 1, вул. Заводська, 1А,  вул. Заводська, 2 вул. Заводська, 1 “З”, Київська обл., Білоцерківський р-н, с. Стадниця, вул. Заводська, 12; Київська обл., Білоцерківський р-н, с. Денихівка, вул. Залізнична, 3.

Прийом заявок для участі в аукціоні триватиме до 3 березня 2022 року, а розмір гарантійного внеску становить 2 639 374,94 гривень.

Приватизаційними умовами новий власник зобов'язаний протягом 5 робочих днів перерахувати на рахунок ДП «Укрспирт» кошти у сумі 26 393 749,40 грн для погашення ДП «Укрспирт» боргів із ЄСВ, а також простроченої кредиторської заборгованості. 

Детальніша інформація про об’єкт приватизації: https://cutt.ly/TOMFquQ .