A A A K K K

Львівщина: частина будівлі Жовківського замку площею 22,7 м² вакантна для оренди

22 лютого 2022 року заплановано онлайн-аукціон з продовження договору оренди приміщення в будівлі фронтального корпусу Жовківського замку, що на Львівщині, історія якого сягає корінням кінця XVI-початку XVII століть. 

Площа приміщення становить 22,7 м².

Об’єкт перебуває на балансі Львівської національної галереї мистецтв імені Б.Г.Возницького і розташовується за адресою: м. Жовква, пл. Вічева 2. 

Стартова ціна, за якою актив виставлений на аукціон, складає 2 310,39 грн, а термін оренди – 5 років. 

Прийом заявок на участь в аукціоні триває до 21 лютого до 20:00. 

Актив потребує капітального ремонту. Приміщення забезпечене електромережею потужністю 16 кВт, водозабезпеченням, водовідведенням та опаленням.

Також  об’єкт може бути використаний за будь-яким цільовим призначенням. 

Зазначене приміщення розташоване в будівлі, яка є пам’яткою культурної спадщини і перебуває під охороною закону. Відтак, обов’язковою вимогою для чинного або нового орендаря, який може бути визначений за результатом аукціону, є дотримання норм  пам’яткоохоронного законодавства та умов спеціального охоронного договору.  

Жовківський замок  збудований у центрі міста Жовква на замовлення гетьмана Станіслава Жолкевського у 1594-1605 роках як оборонна споруда у стилі ренесансу. В XVII століття був резиденцією короля Речі Посполитої Яна III Собеського і приймав послів та коронованих осіб з усієї Європи. Наразі тут діє музей-заповідник, який щороку відвідують мешканці та гості міста.

Оренда цього активу має чудові перспективи для розвитку власної справи, завдячуючи його високому рівню відвідуваності, а також історичній та культурній цінності.

Більше інформації про об’єкт Ви знайдете за посиланням.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.