A A A K K K

Нежитлові приміщення поруч з Міжнародним аеропортом «Бориспіль» площею 35,2 м² вакантні для оренди

3 березня 2022 року заплановано онлайн-аукціон з оренди нежитлових приміщень на 2-му поверсі будівлі лабораторного корпусу АТБ.  

Загальна площа приміщень становить 35,2 м².

Об’єкт перебуває на балансі ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» та знаходиться за адресою Київська обл., Бориспільський район, село Гора, вулиця Бориспіль-7.

Стартова ціна, за якою актив виставлений на аукціон, складає 726,58 грн, а термін оренди – 5 років. Прийом заявок на участь в аукціоні триває до 2 березня до 20:00. 

Технічний стан активу: задовільний. Приміщення забезпечені електромережею в 20 кВт, водозабезпеченням, каналізацією, вентиляцією та опаленням. Підведена пожежна сигналізація. Підключені телекомунікації: телебачення, телефонний зв'язок та інтернет. Також  об’єкт може бути використаний за будь-яким цільовим призначенням. 

 

 

Оренда цього активу має чудові перспективи завдяки привабливій стартовій ціні, наявності комунікацій, а також унікальному розташуванню біля Міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Більше інформації про об’єкт Ви знайдете за посиланням.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.