A A A K K K

Аукціон з приватизації «Дослідного заводу Інституту імпульсних процесів і технологій» завершився з результатом 23,6 млн грн

18 лютого відбувся онлайн-аукціон з приватизації Єдиного майнового комплексу державного підприємства «Дослідний завод Інституту імпульсних процесів і технологій Національної академії наук України», що у Миколаєві.

За право власності на об’єкт приватизації на прозорих торгах боролися 2 учасника, які в ході аукціону збільшили ціну продажу зі стартової 19 767 000 грн до 23 620 700,02 грн. 

Переможець торгів тепер має підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і провести розрахунок, після чого процес приватизації Єдиного майнового комплексу державного підприємства «Дослідний завод Інституту імпульсних процесів і технологій Національної академії наук України», вважатиметься завершеним. 

Після підписання договору купівлі-продажу новий власник отримає підприємство, на балансі якого  налічується 10984,6 м² нерухомості, зокрема нежитлові приміщення та база відпочинку «Наука». Також, у власності заводу є два транспортні засоби. Загальна площа 5 земельних ділянок, на яких розташований актив, становить 3,2473 га. 

 

 

З актуальною інформацією про найближчі приватизаційні онлайн-аукціони можна ознайомитись, перейшовши за посиланням: https://bit.ly/3uPHaz2.