A A A K K K

​​​​Оголошено аукціон з оренди приміщень їдальні Київського коледжу зв`язку

9 березня 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди нежитлових приміщень на першому поверсі в шестиповерховій будівлі навчального корпусу Київського фахового коледжу зв'язку за адресою: місто Київ, вулиця Леонтовича, 11.

Стартова ціна складає 16 184, 56 грн на місяць, а термін оренди –  5 років. 

Загальна площа – 56,3 м².

Технічний стан приміщень: задовільний. Об’єкт оснащений електромережею в 5 кВт, водозабезпеченням, каналізацією, вентиляцією та опаленням. Наявне підключення до телефонного зв'язку. Підведені пожежна та охоронна сигналізації. 

Цільовим призначенням об'єкта є надання послуг з громадського харчування, без продажу товарів підакцизної групи (їдальня, буфет, кафетерій, пекарня). 

Київський коледж зв'язку — провідний навчальний заклад України, що готує фахівців ІТ галузі. За роки існування коледжу підготовлено більше як 72 тисяч спеціалістів. 

Тому ця пропозиція – чудова можливість отримати в оренду актив з високим рівнем відвідуваності та комфортними умовами. Перевагою також є його розташування поруч з культурними, адміністративними та навчальними установами, а також з парком імені Тараса Шевченка. 

(Київський коледж зв'язку) 

Більше інформації про актив тут

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах. 

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA