A A A K K K

Оренда в Одеському морському порту: складські приміщення «Червоні пакгаузи» загальною площею 4571,1 м² на онлайн-аукціоні

11 березня 2022 року заплановано проведння онлайн-аукціону з оренди складських приміщень  «Червоні пакгаузи» в Одеському морському порту зі стартовою ціною 138 тис. грн на місяць.

До переліку об’єктів оренди належать:

  • склад №3 площею 1599,1 м² (посилання на об’єкт - https://bit.ly/3IaFwyp); 

  • склад-навіс площею 1309,2 м² (посилання на об’єкт - https://bit.ly/33D8XKD).

Перелічені активи пропонуються для оренди єдиним лотом. Аукціон з їх оренди доступний за посиланням в елеткронній торговельній системі - https://bit.ly/3p2VzqE

Адреса, за якою розташовуються склади: м. Одеса, площа Митна, 1/1.

Стартова ціна, за якою вони виставлені на аукціон, складає 138 410,22 грн на місяць. Термін, на який об’єкти пропонується передати в оренду - 5 років.

Технічний стан будівель задовільний, їхні приміщення електрофіковані.  

Перелічені вакантні складські приміщення можуть бути використані за будь-яким цільовим призначенням.

Будівлі складу №1 та складу №2 перебувають під охороною законодавства, як пам’ятки культурної спадщини, а тому, майбутній орендар повинен буде виконувати спеціальну умову їхньої оренди, яка полягає у виконанні вимог памяткоохоронного законодавства. 

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.