A A A K K K

Ольга Батова: в Україні поновлено процес підвищення кваліфікації професійних оцінювачів - інформація публікуватиметься на вебсайті ФДМУ

Навчальні заклади відновили проведення навчання оцінювачів за програмами підвищення кваліфікації, які передбачені статтею 14 Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», про це повідомила в.о. Голови Фонду державного майна України Ольга Батова.
 
Вона зазначила, що завдяки проведеній Фондом роботі з поновлення доступу до інформаційних ресурсів, вся інформація щодо підвищення кваліфікації оцінювачами за відповідними напрямами та спеціалізаціями у Державному реєстрі оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності знову є відкритою.
 
“Вся інформація про оцінювачів, яким зараховано підвищення кваліфікації, публікуватиметься на офіційному вебсайті Фонду держмайна в одноденний термін з дати завершення навчання. Видача посвідчень про підвищення кваліфікації буде поновлено після завершення воєнного стану”,- заявила Ольга Батова.
 
Зазначені дані, в тому числі напрями та спеціалізації за якими відбулось підвищення кваліфікації, а також реквізити посвідчень про підвищення кваліфікації, будуть публікуватися на офіційному сайті Фонду держмайна за посиланням.