A A A K K K

Ольга Батова обговорила процес переміщення бізнесу з головою Чернівецької ОВА

В.о. Голови Фонду державного майна Ольга Батова провела робочу зустріч з Сергієм Осачуком, головою Чернівецької обласної військової адміністрації.

Під час зустрічі учасники обговорили деталі співпраці щодо програми переміщення бізнесу в безпечні регіони, визначили ділянки спільної роботи які потребують підсилення та проаналізували інформацію щодо тих об’єктів, які можуть бути цікавими підприємствам для переміщення з прифронтових регіонів.

Фонд держмайна плідно співпрацює з обласними військовими адміністраціями для здійснення програми переміщення бізнесу. Зокрема на Буковині спеціалісти Фонду здійснюють пошук державних об’єктів для розміщення бізнесу, у той час як Чернівецька ОВА безпосередньо спілкується з компаніями, сприяє логістиці, підключенню до мереж та вирішенню інших нагальних питань підприємств у процесі переміщення та початку роботи.

“Наша спільна робота дає відчутний результат. Наприклад, на державних об’єктах на заході Україні планує розміститися провідне фармацевтичне виробництво, яке зараз готує проект, а також налагоджено випуск бронежилетів компанією з Київської області. Першу партію у 500 жилетів 4 класу вже отримали наші хлопці на передовій.”, – зазначила Ольга Батова.

В межах візиту до Чернівецької області Ольга Батова також відвідала аграрне підприємство в управлінні Фонду, яке забезпечує потреби регіону у борошні, та відповіла на питання журналістів щодо роботи Фонду в ефірі телеканалу “Суспільне Волинь”.

Детальніше ознайомитися з програмою релокації підприємств можна за посиланням – https://www.spfu.gov.ua/ua/news/8717.html