A A A K K K

Місцева влада може надавати додаткові знижки орендарям комунального майна, - Ольга Батова

В.о. Голови Фонду державного майна України Ольга Батова та команда департаменту оренди Фонду взяли участь у вебінарі на тему оренди державного та комунального майна під час воєнного стану, де розповіли про нові орендні процедури, а також про пільги та знижки для орендарів по всій території України.

За словами очільниці Фонду держмайна, запровадження спрощених та пришвидшених процедур оренди, а також підтримки орендарів є відповіддю Уряду на запит бізнесу в умовах війни щодо площадок для провадження діяльності.

“Держава значно спростила і пришвидшила орендні процедури та надала суттєві знижки всім підприємцям, які орендують державне та комунальне майно. Це необхідно в сьогоднішніх умовах, коли бізнес є тилом. Також місцевій владі надано можливість самостійно ухвалювати рішення про додаткові знижки для орендарів комунального майна”,- заявила Ольга Батова.

Вона також зазначила, що така підтримка для бізнесу зі сторони держави має на меті пожвавлення економічної активності, збереження і створення робочих місць та відновлення України.

Нагадуємо, що з інформацією про об’єкти оренди можна ознайомитися на сайті orenda.gov.ua