A A A K K K

Вигідна пропозиція оренди в Київській області: оголошено аукціон з оренди частини будівлі на 6,1 м²

30 червня відбудеться онлайн-аукціон з оренди нежитлового приміщення, що перебуває на балансі Університету Григорія Сковороди, за адресою: Київська обл., м. Переяслав, вул. Сухомлинського, 30. 

Актив має чудове розташування, неподалік центру міста Переяслав. Вищий навчальний заклад, в якому знаходиться приміщення, користується попитом серед випускників і налічує близько 5 000 студентів.
 

З огляду на кількість студентів цільове призначення нерухомості — надання послуг з продажу канцтоварів та ксерокопіювання, безумовно користуватиметься попитом.

Технічний стан актива — задовільний. Наявні комунікації: електропостачання 16 кВт, водопостачання, каналізація та опалення.

Термін оренди нерухомості за договором становить 1 рік, стартова ціна — 6 389.02 гривень на місяць, розмір мінімального кроку підвищення — 63.89 гривень. 

Детальніше за посиланням — https://cutt.ly/IKAf8Bc

Взяти участь в онлайн-аукціоні  — https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220622-40052

Для тих, хто бере участь у орендному аукціоні вперше ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в онлайн-аукціонах. 

Цікавлять додаткові пропозиції? Підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку аби не пропустити нові аукціони.